Blog

O nama

O nama

Mi smo tu da učinimo svaku Vašu uspomenu prelijepom.

U to smo sigurni jer postojimo od 1990. godine i svake godine preko 20.000 putnika putuje sa nama.

Uspjeli smo zahvaljujući povjerenju naših klijenata koji sa nama putuju iz godine u godinu.

Želimo da Vam sam put do destinacije bude odmor, pa zbog toga imamo naše moderne i udobne autobuse u kojim ni jedno duže putovanje neće predstavljati problem. Hotele koje rezervišemo za naše putnike su sa tri ili četiri zvjezdice.

Bitno nam je da našim putnicima olakšamo od samog početka putovanja, zbog toga se trudimo da polasci budu iz Bijeljine, Brčkog, Lopara, Orašja, Šamca, Modriče i Doboja. Kako ni jedna bitna informacija ne bi bila propuštena naši vodiči su tu da Vam na što zanimljiviji način dočaraju ljepote i čari destinacija.

Sarađujemo sa mnogim turističkim agencijama iz okruženja. Tako da preko nas možete uplatiti putovanje koje ste vidjeli u drugoj agenciji bez dodatnih naknada.

Neke od agencija sa kojim sarađujemo su: Big Blue, Filip Travel, Fibula, Sol Azur, Modena, Rapsody Travel, Kontiki, Olympic, Sabra, Atlantic travel kao i mnogi drugi…

O tome koliko smo posvećeni govori i sama organizacija maturskih ekskurzija za osnovce i srednjoškolce. Pretežno su to destinacije poput Španije, Grčke, Italije ili pak srednje Evrope. Od 2019. godine smo proširili djelatnost I na hotelijerstvo, tako da posjedujemo hotel Nea koji se nalazi u Brčkom, gdje ste uvek rado viđen gost.

Važno je napomenuti da smo član IATA-e (International Air Transport Association), u našoj agenciji možete rezervisati avionske karte koje su povoljnije nego igdje. Član smo i udruženja turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, što vam garantuje kvalitet i sigurnost. Vaš je da se prepustite čarima destinacija, a naše je da Vam to omogućimo. Vaš Dinamik Turs.

Zašto izabrati nas?

Olakšavamo sav proces

Najbolji putni agenti

U našem timu se nalaze najodgovorniji visokoobrazovani kadrovi

Najbolje destinacije

Naša ponuda je raznovrsna. Pružamo vam mogućnost obilaska najatraktivniji, svjetski poznatih destinacija

Povjerenje i sigurnost

Prepoznatljivi smo po vrhunskoj usluzi. To potvrđuje preko 20.000 putnika, koji svake godine putuje sa nama

Organizacija putovanja

Preko nas možete uplatiti i organizovati putovanja iz drugih agencija sa kojima sarađujemo

Najbolje cijene

Kod nas ćete pronaći najbolji odnos cijene i kvaliteta

Brze rezervacije

Omogućavamo vam brze rezervacije aranžmana i avio karata

Popularne ture i paketi putovanja

AKTUELNA putovanja

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email