KRAKOV Nova godina 2024.

CIJENA

549KM

TRAJANJE

6 dana

VRSTA PUTOVANJA

PREGLED

KRAKOV Nova godina 2024.

Kad pomisliš na nezaboravnu Novu Godinu, definitivno pomisliš na #Krakovanje! 

Svake godine Krakov posjeti između tri i četiri miliona turista, a poseban duh daje mu i preko 100.000 studenata Jagielonskog Univerziteta. Ova nekadašnja prestonica Poljske se nalazi na listi UNESCO svetske baštine, a za vreme novogodišnjih praznika pretvara u grad iz bajke! Osjetite prazničnu atmosferu na glavnom trgu – Rynek, koji je drugi po veličini u Evropi, probajte neke od brojnih poljskih specijaliteta, kupite suvenir u čuvenoj hali Sukienice, obiđite harizmatičnu jevrejsku četvrt Kazimierc i najpoznatiji simbol grada - uzvišenje Vavel sa istoimenim zamkom na vrhu, koji se prostire iznad rijeke Visle. Biti u Krakovu, a ne otići do Aušvica i rudnika soli Vjelička je gotovo nezamislivo, a mi ćemo imati priliku da ih obiđemo u sklopu naših fakultativnih izleta! Obavezno sačuvajte energiju za veče, jer nas očekuju 3 nezaboravne žurke (zagrijavanje, doček Nove godine i repriza) u najpoznatijim noćnim kubovima Krakova!

 

CIJENA ARANŽMANA: 549 KM   

TERMIN: 29.12.2023. – 03. 01. 2024.

 

Informacije i rezervacije
Dinamik turs Brčko + 387 49/217 -627, 065/738-444

Aranžman obuhvata / ne obuhvata

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO na navedenim relacijama
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
  • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 4*
  • Putničko zdravstveno osiguranje 12 KM
  • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje

Program putovanja

Detaljnije o programu putovanja

1.Dan
Polazak u večernjim satima iz Bijeljine i Brčkog. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke prema Krakovu.

2.Dan
Dolazak u Krakov u prijepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak grada: brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – jedan od najvećih u Evropi, Crkva Sv. Marije, Jagielonski Univerzitet, Barbakan, Cvetna vrata, Jevrejska četvrt Kazimierz, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka... Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.Dan
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska 700 godina starog rudnika soli Velicka (Wieliczka), koji se takođe nalazi na listi svetske baštine UNESCO-a. Silazi se liftom do dubine od 100 m i obilazi predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. U poslijepodnevnim časovima povratak u Krakov. Uveče ćemo zajedno dočekati Novu godinu u nekoj od diskoteka ili na trgu. Zabava do ranih jutarnjih časova. Noćenje.

4.Dan
Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti u samom gradu. Noćenje.

5.Dan
Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Aušvica, koncetracionog logora iz II Svjetskog rata, koji se od 1979. godine nalazi na listi svjetske baštine UNESCO-a. Obilazak i koncetracionog logora Birkenau u kojem je sniman čuveni film “Šindlerova lista”. Nakon obilaska povratak u Krakov. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Bijeljinu i Brčko. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Bosni i Hercegovini.

6.dan

Dolazak u BiH u poslijepodnevnim satima.

UPIT ZA ARANŽMAN

KONTAKT

+387 49 217 627 (Brčko)
+387 55 221 700 (Bijeljina)

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email