Zagreb

CIJENA

59KM

TRAJANJE

VRSTA PUTOVANJA

PREGLED

ZAGREB

Zagreb – Advent putovanje je jedno od najlepših iskustava koje možete doživeti tokom zimskih meseci.

Hrvatska prestonica se transformiše u pravu zimsku bajku tokom Adventa, privlačeći posetioce svojim šarmom, svetlima i obiljem zimskih aktivnosti. Bez obzira da li ste ljubitelj tradicionalnih božićnih pijaca, zimskih sportova ili ukusne hrane i pića, Zagreb će vas očarati svojom magičnom zimskom čarolijom.

Advent u Zagrebu je poznat po svojim božićnim pijacama koje se protežu širom grada. Glavni trg, Trg Bana Josipa Jelačića, pretvara se u čarobno mesto sa prelepim okićenim jelkama, štandovima sa ručno izrađenim poklonima i toplim napicima.

Posetite pijace koje se nalaze na Trgu Evropske unije, Trgu Zrinjevac i Trgu Petra Preradovića kako biste osetili pravu božićnu atmosferu.

 

CIJENA ARANŽMANA: 59 KM   

POLASCI: 02.12.2023, 09.12.2023, 16.12.2023.

 

Informacije i rezervacije
Dinamik turs Brčko + 387 49/217 -627, 065/738-444

Aranžman obuhvata / ne obuhvata

  • prevoz udobnim trističkim autobusom
  • organizacija putovanja
  • usluge pratitelja iz agencije
  • ulaznice u kulturno-istorijske objekte
  • lični i ne pomenuti troškovi

Program putovanja

Detaljnije o programu putovanja

Subota
Polazak iz Bijeljine u 06:00h, iz Brčkog u 07:00h. Vožnja ka Zagrebu,sa usputnim pauzama po potrebi. Dolazak u Zagreb oko 10:30h. Individualno razgledanje Božićnih sajmova, koji se održavaju u centru grada, a središnje mjesto je svakako Trg bana Josipa Jelačića.

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih slastica,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetilaca.. Uživate li u čarobnom osjećaju? Upravo to vas očekuje na Tomislavcu, čarobna zimska idila na ledu. Uz zvuke dobre muzike, klizanje na otvorenom možete obogatiti mirisima i okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim kulturnim sadržajima za djecu i odrasle.

Zabava, dobra hrana, raznovesni umjetnički događaji, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju
vas na ulicama Zagreba ….

Polazak iz Zagreba u 19:00h.

UPIT ZA ARANŽMAN

KONTAKT

+387 49 217 627 (Brčko)
+387 55 221 700 (Bijeljina)

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email